Cofur

Cofur - vores bedst sælgende produkt...


Med en drøm om at gøre en forskel, og skabe et bæredygtigt slow-fashion brand, blev COFUR Denmark til.


Vi kommer ikke uden om, at modeindustrien er én af de største syndere set fra et miljømæssigt perspektiv. Og derfor har vi, hos COFUR Denmark, gjort op med giftige kemikalier, tekstilfarvning og andre foruroligende processer forbundet med “fast fashion” tendenser. 


Udvælgelsen af de helt rigtige sarier sker via en digital forbindelse mellem Danmark og Indien, hvor sarierne sirligt håndplukkes, således vi kan garantere den helt korrekte kombination af farver og print. Efterfølgende vaskes sarierne og kommer i hænderne på veluddannet syersker, som giver nyt liv til de gamle sarier. På den måde har du mulighed for at videreføre en livslang historie – fra kvinde til kvinde med kærlighed!


Naturbar har indgået et helt særligt samarbejde som den eneste forhandler, med Cofur og Pernille Aalund. Pernille er Cofur ambassadør og bruger tøjet under hendes bønner. De modeller hun selv ønsker køber hun og nogle af de øvrige modeller får Naturbar lov til at sælge online. Jeg markerer dem med Pernille Aalund når vi har nogen til salg. 

Silke silke silke <3


Når du først har prøvet en Cofur model og er blevet forelsket i Silke ved vi det kun er et spørgsmål om tid før vi ser dig i shoppen igen. Find din ynglingsmodel lige her...

Silke kjoler

Cofur har et hav af spændende modeller alle i unikke designs.


Priser fra kr. 899,-


Mundbind

Cofur har udviklet et genanvendeligt, fashion mundbind, bestående af tre lag. Det yderste lag er hør, mens de resterende to lag er bomuld. Foruden at skabe åndbarhed, så giver den bomuldsbelagte inderside en fløjlsbløde fornemmelse mod hudens overflade. Ydersiden er dekoreret med håndbroderet rhinsten og perler, således mundbindet indgår som en hvilket som helst anden modeaccessory såsom solbriller eller smykker.

Pris: DKK 199,- pr. stk.


Silke Kimonoer

Silke kimononerne er meget poplære og findes i forskellige modeller.

Pris. kr. 899,- pr. stk.